{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts
Kem Perdana Sungai Congkak
Posted On Friday @ 10:37 AM by Yourname | 0 Comments This Entry
Hai , harini 13 / 4 / 2012 saya pegi kem perdana sekolah dekat Sungai Congkak . kem tu 3 hari 2 malam . tak lama pun . tapi barang aku macam nak pegi 2 3 bulan bak kata ayah aku lah . haha . kawan - kawan aku semua dah excited yang pegi kem tu . tahun ni ramai kawan - kawan aku yang pegi . tahun lepas sikit je . aku pun happy gila lah kan sebab kawan aku nak katakan semua lah yang pegi . iqin , haziyah , iffa , adibah , hana , nabila . tu lah kawan aku yang pegi . bila dalam perjalan nanti , aku dengan haziyah dah rancang nak buat prank call . tahu apa prank call ? haha , prank call ni macam dial number orang then kita kenakan dia . WANTED ! hahaha K . so , minta maaf lah siapa yang kena nanti . haha . pastuh kan , malam tadi , mama takutkan aku pulak . mama cakap dekat sana tempat dia keras . ya , i know tempat sana keras dab ramai yang perhatikan kita . ramai orang cakap macam tu . ayah suruh bawak buku yassin and simpan dalam beg . abang aku suruh bluetooth ayat qursi dan surah yassin dari phone dia . aku dah buat dah . semua yang mama , ayah and abang aku suruh semua aku dah buat . aku pun rasa takut jugak bila sampai dekat sana nanti . kepada kawan - kawanku yang tak pegi , korang jangan risau . tahun depan ada lagi . tapi korang jangan lupa doakan kitaorang yang pegi kem ni taw ! :D
Adik - Adikku Yang Disayangi
Posted On Monday @ 11:00 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera

Haiii , nampak tak blog siapa yang aku print screen tu ? haha , tu haiqal adik angkat aku . dia form 1 , sama sekolah dengan aku . rumah sukan pun sama . haha . acuatlly , aku ada 2 orang adik angkat yang sama sekolah dengan aku .

1) Haiqal Azim
Dia ni comel . haha , tapi kalau sekali pandang dia nampak macam budak nerd . haha , jangan marah ye haiqal sayang :) . dia ni seorang yang sporting sikit , berkaca mata , comel and tak berapa tinggi . tak berapa tinggi bukan bermaksud dia pendek okayy . siapa berani cakap dia pendek , jumpa aku dulu . haha . dia sama sekolah dengan aku . cuma dia form 1 and aku form 2 .

2) Muhammad Luqman
Dia ni pun adik aku jugak . sama sekolah dengan aku and sama umur dengan adik aku haiqal tadi . dia ni tak sporting sangat . muka serious je . haha . dia ni pun tak berapa tinggi sangat dan tak berapa pendek sangat . rendah lah . eh ? bukan sama ke tu ? haha , biarlah lah :P . dia ni aku jarang jumpa . dia sombong sikit . aku tumbuk tak rugi kot . haha , k . ermm ?? aku rasa tu je kot pasal adik - adik angkat aku . haha

ℒℴvℯ
Nurul Nurshafiqah