{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

newer posts ►
My sister
Posted On Friday @ 10:56 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
cun tak ? ni kakak aku . act , kakak angkt je , tpi aku dh anggap mcm kakak sendiri sebab aku kan mane ade kakak , ade abg je . kakak aku ni form 5 . tahun ni die spm . adk doakan akq berjaya yer nanti . huh ! dia ni dah ade boyfriend taw . so , kau orang tak boleh lah nk tackle dia . sorry . HAHA . dia ni best . bertuah aku jadi adk angkat dia . tapi dia ade adk angkt lain taw , bukan aku sorang je . sebenarnya aku ade abang angkt sorang and kakak angkt sorang . tapi dua-2 aku dah anggap mcm adik beradik sendiri . ok lah , sampai disini saja cerita aku . aku pun dah tak thu nk cakap apa lagi . bye-2

i love you so much kakak