{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
Cuti sekolah
Posted On Monday @ 11:36 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
Asalammualaikum Dan Salam Sejahtera .


woaaahhhhh , esok dah mule sekolah . dah seminggu cuti rase malas pulak nak pegi sekolah . kiteorng cuti sebab budak form 3 nak ambil PMR , tapi dah habis dah , baru semalam habis . untunglah kan diaorng dah habis periksa . kiteorng exam akhir tahun 20 / 10 / 2011 . takut pun ade jugak , seronok pun ade jugak . takut sebab tak lulus and nanti mama dan ayah marah , seronok sebab nak cuti skolah dan tak belajar . eh2 , korang perasan tak saya dh guna template lain . template ni saya ambil dekat blog nazihah . thank you so muck nazihah . sesekali saya nk jugak try kan template lain , ni asyik template same je , boring lah jugak . erm , nk cakap apa lagi ni ? nurul pun tk thu nk cakap ap lagi dah . oklah , tu je kott , bye2 and assalamualaikum ! =)