{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
Exam
Posted On Thursday @ 7:37 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
Asalammualaikum Dan Salam Sejahtera .


exam exam exam . i hate exam . tapi nak buat macam mane kan ? macam tu lah dipanggil sekolah . name pun budak sekolah lagi . tak lame lagi taw nak exam . minggu depan . seming pulak tu . haishh . jenohh aku nak menjawabnye . dah lah boring , kebas tutttt aku , kaki aku pun kebas . tak boleh bunyi bising , batuk pun cikgu marah . tak boleh kalau macam ni . and and yang lagi boring , mama tak bagi nak on sampai habis exam . ooohhhhh noooo ! blog ni pun nurul tak sempat nak edit lagi , credit pun ramai yang tak sempat nk buat . nurul minta maaflah kalau sesiapa yang kenal background ke header or apa-apa jelah yang kepunyaan mereka sebab nurul tak sempat nak credit .