{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
Cuti sekolah telah bermula
Posted On Tuesday @ 7:42 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
Asalammualaikum Dan Salam Sejahtera .


Cuti sekolah telah pun bermula . celip pejam celik pejam sekejap dah nak masuk 2011 . kejap gila rasa . err , takde lah kejap gila , maksud saya kejap je rasa . haa , baru betul ayat . sebenarnya saya tak tahu nak post apa . jadi saya cuba lah buat pasal cuti sekolah . korang dah start cuti sekolah ? saya dah start dah . 18 /11 / 2011 hari terakhir saya sekolah . hehe , tapi saya bukannya datang pun hari terakhir sekolah . malaslah saya nak datang , bukannya belajar pun , kedatangan entah ambik ke tak .

korang ada idea tak cuti sekolah nak buat apa ? saya tak tahu nak buat apa time cuti sekolah ni . cuti ni , kekadang rasa seronok , kekadang rasa bosan sebab tak dapat jumpa kawan-kawan , nak gossip-gossip pun susah , haha . k , bukan gossip pasal apa pun , gossip pasal diri sendiri =D . mesti korang dah tengok gambar-gambar sebelum kitaorang cuti sekolah kan ? sebenarnya tu bukan hari terakhir sekolah . tu lagi beberapa hari nak habis sekolah , tersilap pulak .


write by :
Nurul Nurshafiqah