{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
I miss you so much :'(
Posted On Sunday @ 12:53 AM by Yourname | 0 Comments This Entry
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Semalam aku borak - borak dengan dia . serious , rindu gila aku dekat dia weyh . dah lama tak tengok muka dia dekat - dekat . rindu nak tengok mata dia yang bulat tu dan bulu mata dia yang lentik . aku rindu dengan gurauan kau weyhh . kalau aku boleh putarkan masa balik ......tapi aku sedar yang aku takde kuasa nak putarkan masa . sekarang kau dah sesi pagi , aku masih lagi sesi petang . ingshallah , kalau panjang umur , tahun depan kita sama sesi . kita boleh jumpa kan ? Kau rindu aku tak weyh ? aku harap kau pun sama rindu dekat aku . semalam baru kita chat kan .

K , acuatlly tak tahu nak update post apa . BYEE !

ℒℴvℯ
Nurul Nurshafiqah