{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
Adik - Adikku Yang Disayangi
Posted On Monday @ 11:00 PM by Yourname | 0 Comments This Entry
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera

Haiii , nampak tak blog siapa yang aku print screen tu ? haha , tu haiqal adik angkat aku . dia form 1 , sama sekolah dengan aku . rumah sukan pun sama . haha . acuatlly , aku ada 2 orang adik angkat yang sama sekolah dengan aku .

1) Haiqal Azim
Dia ni comel . haha , tapi kalau sekali pandang dia nampak macam budak nerd . haha , jangan marah ye haiqal sayang :) . dia ni seorang yang sporting sikit , berkaca mata , comel and tak berapa tinggi . tak berapa tinggi bukan bermaksud dia pendek okayy . siapa berani cakap dia pendek , jumpa aku dulu . haha . dia sama sekolah dengan aku . cuma dia form 1 and aku form 2 .

2) Muhammad Luqman
Dia ni pun adik aku jugak . sama sekolah dengan aku and sama umur dengan adik aku haiqal tadi . dia ni tak sporting sangat . muka serious je . haha . dia ni pun tak berapa tinggi sangat dan tak berapa pendek sangat . rendah lah . eh ? bukan sama ke tu ? haha , biarlah lah :P . dia ni aku jarang jumpa . dia sombong sikit . aku tumbuk tak rugi kot . haha , k . ermm ?? aku rasa tu je kot pasal adik - adik angkat aku . haha

ℒℴvℯ
Nurul Nurshafiqah