{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts newer posts ►
Cuti Sekolah Lagi
Posted On Monday @ 8:36 AM by Yourname | 0 Comments This Entry
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Hai , rindu saya tak ? tak ? K merajuk 12345678910 tahun . hahah , takde lah . acah je . okayy , dah tengok title saya kan ? haa , now i gonna talk about my holidays . * speaking kejap * . sebenarnya , cuti sekolah ni , hari khamis 15 / 03 / 2012 - 18 / 03 / 2012 saya dan keluarga akak bercuti ke Pulau Redang . tak tahu dekat mana ? ala , dekat Terengganu lahh . siapa yang kampung dia dekat terengganu , dia tahu lah . haha .

Tapi .................. Tak jadi . sebab hari sabtu 16 / 03 / 2012 , ayah kena pergi amik anugerah dengan mama . sedih gila nak mati K . Me and mama dah shopping pergi beli baju baru , selipar baru , semua baru lah kann . then , tibe - tiba ayah cakap tak jadi pulakk . act , ayah dengan mama kene amik anugerah tu 25 hari bulan ni . then orang tu pergi cepatkan pulakk .

Pastuhh kan tak jadi ... then ayah hantar kitaorang balik rumah seremban . duduk dekat rumah seremban 1 minggu ! aku ulang , 1 minggu okayyy . perhhh , dah lah dekat sini boring . yang boleh buat dekat sini cuma online and main game . dah lah line lembap . sumpah geram dohh .

Then aku try ah bodek ayah balik KL khamis ni . bodek punya bodek then ayah jawab 'okay lah' and i was , yeayyyyyyyyyyyyy ! mama dengan abang aku pun happy gila . lagi pun kitoarang kesian dekat ayah sebab ayah dah ahh kerja dekat Shah Alam , Banting , then dah habis kerja kene pulakkk balik sini . seremban tu , jauh gila nak mati dari tempat kerja ayah . haha , takde ahh sampai mati tu kann .

Err , apa lagi aku nak borakkan eh ? adesss , hilang semua idea aku yang banyak tadi dalam otak . haha . okayy lew kawan - kawan . aku nak pergi ke twitter and facebook jap . nak tengok siapa yang online . kot kot crush aku ada yang online . mana tahu kan ? hahahahahahahha . okayy , bbye kawan - kawan . love korang sampai mati :* xoxo

ℒℴvℯ
Nurul Nurshafiqah