{FOLLOW} | {DASHBOARD} | VISIT'S
History..;

HELLO FELLAS , WELCOME TO HISTORY BLOG. I LIKE TO SHARE SOME STUFF TO MY FOLLOWERS . I LOVE ALLAH And PROPHET NABI MUHAMMAD . I LOVE MY FAMILY AND FRIENDS . I ALSO LIKE KOREAN I DON'T USE FOLLOW YOU , FOLLOW BACK OKAY ? Enjoy !


Thank You ;
DON'T OPEN MY PAGE SOURCE! YOU HAVE A BRAIN ? BE YOUR SELF .
Pictures; Weheartit and Tumblr.
Basecode By; Ken
Skin By; Kai

◄ older posts
Kem Perdana Sungai Congkak
Posted On Friday @ 10:37 AM by Yourname | 0 Comments This Entry
Hai , harini 13 / 4 / 2012 saya pegi kem perdana sekolah dekat Sungai Congkak . kem tu 3 hari 2 malam . tak lama pun . tapi barang aku macam nak pegi 2 3 bulan bak kata ayah aku lah . haha . kawan - kawan aku semua dah excited yang pegi kem tu . tahun ni ramai kawan - kawan aku yang pegi . tahun lepas sikit je . aku pun happy gila lah kan sebab kawan aku nak katakan semua lah yang pegi . iqin , haziyah , iffa , adibah , hana , nabila . tu lah kawan aku yang pegi . bila dalam perjalan nanti , aku dengan haziyah dah rancang nak buat prank call . tahu apa prank call ? haha , prank call ni macam dial number orang then kita kenakan dia . WANTED ! hahaha K . so , minta maaf lah siapa yang kena nanti . haha . pastuh kan , malam tadi , mama takutkan aku pulak . mama cakap dekat sana tempat dia keras . ya , i know tempat sana keras dab ramai yang perhatikan kita . ramai orang cakap macam tu . ayah suruh bawak buku yassin and simpan dalam beg . abang aku suruh bluetooth ayat qursi dan surah yassin dari phone dia . aku dah buat dah . semua yang mama , ayah and abang aku suruh semua aku dah buat . aku pun rasa takut jugak bila sampai dekat sana nanti . kepada kawan - kawanku yang tak pegi , korang jangan risau . tahun depan ada lagi . tapi korang jangan lupa doakan kitaorang yang pegi kem ni taw ! :D